Peer Rope Aarhus

Peer Rope Aarhus er stedet, hvor nybegyndere såvel som øvede mødes en gang om måneden for at dyrke vores passion for reb. Og vi plejer at hygge os rigtig meget sammen…

Vi mødes en gang om måneden. Vi har ikke en fast dag, men kig i SMil Aarhus’ kalender, eller i kalenderen her på siden.

Du behøver ikke en fast bindepartner for at deltage. Selvom du kommer alene, kan du sagtens få glæde af undervisningen og fællesskabet – og måske møder du en, der også lige står og mangler en makker.

Til hver af vore Peer Rope arrangementer starter vi med en undervisnings-del på et par timers varighed. Der vil altid være et begynder hold, så selvom du er helt ny i denne verden, vil du blive taget godt imod. Udover begynder holdet vil vi, i det omfang at sammensætningen af øvede og mindre øvede tillader det, undervise hinanden. Og der vil næsten også altid være noget guf for de viderekommende.

Udgangspunktet i undervisningen vil være med afsæt i den japansk inspirerede bondage, men planen er at spænde vidt, så alle former for bondage med tiden repræsenteres – med fokus på både rigger og bunny.

Efter undervisnings delen vil der være mulighed for fri leg. Lyset vil blive dæmpet og vi vil skabe en stemningsfyldt atmosfære, der giver rum for at binde løs og lade lidenskaben folde sig ud.

Som oftest arrangerer vi fællesspisning og fortsætter legen om aftenen.

Man behøver ikke at deltage i undervisningen, så længe man bare kommer med et åbent sind og er indstillet på at dele.

Vi har ingen dress-code – du kan med andre ord komme i det tøj, som du finder behageligt. Til undervisnings delen er det typisk tøj, som du som rigger eller bunny føler dig godt tilpas i. Senere – når legen folder sig ud, er der mange, der skifter til noget mere sensuelt – igen som du føler dig tilpas med.

Vi er en åben gruppe under SMil Århus – og alle vore arrangementer afholdes derfor i SMil’s hyggelige lokaler: Vestergade 49C. 2 sal, 8000 Århus C.

Er du medlem af SMil koster det ikke noget at komme til vore normale arrangementer. Er du derimod ikke medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til mail@peerropeaarhus.dk. Når du ankommer skal du herefter købe et dagsmedlemskab af SMil, som koster 100,-.
Til workshops med gæste-undervisere, vil vi opkræve et beløb til at dække gæste-undervisernes rejseudgifter mm.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til mail@peerropeaarhus.dk.

Vi udsender jævnligt en nyhedsbrev, så hvis du er interesseret i at følge med i, hvad der sker i Peer Rope Aarhus – så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.